Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine fincan vermek

Rüyada birine fincan vermek

Rüyada birine fincan vermek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada birine fincan vermek gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Rüyada çay fincan görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına işarettir.

Rüyada gümüş kahve fincanı görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına yorulur.

Rüyada kahve fincanında fil görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada içilmiş kahve fincanı görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cam fincan görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada beyaz fincan görmek fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine inanılır.

Rüyada fincan hediye etmek özgüveninin artacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahve fincanı takımı görmek kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, düşmanlıkların biteceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments