Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fincan satın almak

Rüyada fincan satın almak

Rüyada fincan satın almak karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına alamet eder.

Rüyada fincan satın almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda bir süredir size uymayan durumlar iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada kahve fincanı satın almak tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, kafa dinleyeceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fincan satın almak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe fincan görmek canın sıkılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada boş fincan görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine inanılır.

Rüyada kahve ve fincan görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kahve fincanı aramak işinde büyük zaferler elde edeceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada çok fincan görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments