Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda yüzdüğünü görmek

Rüyada suda yüzdüğünü görmek

Rüyada suda yüzdüğünü görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, konforundan da ödün vereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, pişman olacağına inanılır.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işarettir.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli suda yüzmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalettir.

Rüyada büyük suda yüzmek aradığı kişiyi bulacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye işarettir.

Rüyada derin bir suda yüzmek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Rüyada temiz bir suda yüzdüğünü görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Rüyada akıntılı suda yüzmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments