Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi suda yüzmek

Rüyada mavi suda yüzmek

Rüyada mavi suda yüzmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi suda yüzmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerle yani ikametgahınızla ilgili bazı zorluklar, rahatsızlıklar görülebilir.

Rüyada mavi suda yüzmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Rüyada bir suda yüzmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, anne babanın üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada azgın suda yüzmek işleri büyütme sürecine girileceğine, küslükleri bitireceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil suda yüzmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işarettir.

Rüyada sarı suda yüzmek elinin darlık içinde kalacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet eder.

Rüyada suda bebek yüzdürmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda yüzdüğünü görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kasasının daha çok para dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments