Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk ceket görmek

Rüyada sarı renk ceket görmek

Rüyada sarı renk ceket görmek yanlış bir karar verileceğine, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk ceket gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Rüyada sarı renk ceket görmek kazancının azalmayacağına, onun her zaman başında olacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli ceket görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, dünyasının iyileşmesine inanılır.

Rüyada renkli ceket giymek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk ceket görmek verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renk ceket giymek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah renk ceket görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işaret eder.

Rüyada mor renk ceket giymek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments