Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk ceket görmek

Rüyada siyah renk ceket görmek

Rüyada siyah renk ceket görmek bir koyduğu işten üç alacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, üzüntülerin daha da artacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Rüyada siyah renk ceket gördüyseniz:

  • Eğlendiğiniz şeyleri karlı işlere dönüştürmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada siyah renk ceket görmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk ceket giymek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı renk ceket görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı renk ceket giymek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk ceket görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk ceket görmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli ceket görmek ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına alamet eder.

Rüyada bordo renk ceket giymek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, çok üst mevkilere geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments