Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkli yüzük görmek

Rüyada siyah renkli yüzük görmek

Rüyada siyah renkli yüzük görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, içinin huzurla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah renkli yüzük gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada siyah renk yüzük görmek bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Rüyada siyah renkli yüzük görmek huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yaşadığı zorlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renk yüzük görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada bakır renkli yüzük görmek korkularını yeneceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli taşlı yüzük görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor renk yüzük görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli yüzük takmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işarettir.

Rüyada mavi renk yüzük görmek yokluk içine gireceğine, zenginleşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments