Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk yüzük görmek

Rüyada siyah renk yüzük görmek

Rüyada siyah renk yüzük görmek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kendi patronu olacağına inanılır.

Rüyada siyah renk yüzük gördüyseniz:

  • Rüya sembollerini anlamladırabilen kişilerle sohbetleriniz çoğalabilir.

Rüyada siyah renk yüzük görmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah renkli yüzük görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, uzun yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakır renkli yüzük görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli yüzük takmak verilen emeklerin boşa gideceğine, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada renkli yüzükler görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renkli yüzük görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, korkularını yeneceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil renk yüzük görmek rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada mor renk yüzük görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments