Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli kaplumbağa görmek

Rüyada renkli kaplumbağa görmek

Rüyada renkli kaplumbağa görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada renkli kaplumbağa gördüyseniz:

  • Gayret göstermeniz gerekecek gibi duruyor.

Rüyada renkli kaplumbağa görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk kaplumbağa görmek rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa olmak hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada dev kaplumbağa görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, yönlendireceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağa yavrularını görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağa yavrusu görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada kaplumbağa larla yüzmek bereket ve zenginlik bulacağına, ağız tadına kavuşacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına delalet eder.

Rüyada süs kaplumbağa görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments