Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil hırka görmek

Rüyada yeşil hırka görmek

Rüyada yeşil hırka görmek üzüntülerin biteceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yeşil hırka gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri yapan bir kişi planlarınızı bozmakla kalmayıp sizi değişikliklere uymak zorunda bırakabilir.

Rüyada yeşil renk hırka görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada fıstık yeşili hırka görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk hırka giymek varolan borçların ödeneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil hırka giydiğini görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, borçlarının kalmayacağına delalettir.

Rüyada yeşil hırka görmek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hırka hediye almak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, dünya mallarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi hırka görmek sorunlarının da son bulacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renk hırka görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments