Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renk giymek

Rüyada yeşil renk giymek

Rüyada yeşil renk giymek kolaylığa kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk giymek gördüyseniz:

  • Parasal konuları hallediyorsunuz.

Rüyada yeşil renkli ceket giymek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk ayakkabı giymek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hayallerinin yıkılacağına, sözleri tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renk pantolon giymek sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına delalet eder.

Rüyada yeşil renk giymek başarıları ile konuşulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkte elbise giymek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil renk gömlek giymek sıkıntıların büyüyeceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalettir.

Rüyada yeşil renk kazak giymek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments