Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkte elbise giymek

Rüyada yeşil renkte elbise giymek

Rüyada yeşil renkte elbise giymek hileli durumlarla karşılaşılacağını, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, bir organizasyona katılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işarettir.

Rüyada yeşil renkte elbise giymek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada yeşil renkte elbise giymek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, afiyette olacağına, hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karışık renkli elbise giymek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sarı renk elbise giydiğini görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor renk elbise giymek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına delalettir.

Rüyada açık renk elbise giymek kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi renk elbise giymek sorunların birdenbire daha da artacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor renkli elbise giymek kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine alamet eder.

Rüyada siyah renkte elbise giymek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments