Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımsız tuvalet görmek

Rüyada bakımsız tuvalet görmek

Rüyada bakımsız tuvalet görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, kötü sözler duyacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bakımsız tuvalet gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada bakımsız tuvalet görmek hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalettir.

Rüyada yoğun bakımda hasta görmek bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine yorulur.

Rüyada babayı yogun bakımda görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada birinin yoğun bakımda olduğunu duymak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bakımlı görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bakımlı kadın görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yogun bakım görmek yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada arabaya bakım yaptırmak tatsız sözlerin de unutulacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments