Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımcıya gitmek

Rüyada bakımcıya gitmek

Rüyada bakımcıya gitmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakımcıya gitmek gördüyseniz:

  • Sevenleriniz veya hayranlarınız yaptığınız işlerde veya planlarda size destek olmaktan zevk alacaklardır.

Rüyada bakımcıya gitmek kafasına göre birini bulacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına tabir olunur.

Rüyada saç bakımı yapmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, hayatının alt üst olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bakımsız eve taşınmak başka alanlara yöneleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını yoğun bakımda görmek büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, sorunların ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada bakımlı mezar görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına delalettir.

Rüyada bakım yaptırmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada saç bakımı yaptırmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, kendisi paralayacağına, hayatınızın neşe dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze bakım yaptırmak dertlerinin şifasını bulacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments