Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımsız mezar görmek

Rüyada bakımsız mezar görmek

Rüyada bakımsız mezar görmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına tabir olunur.

Rüyada bakımsız mezar gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada bakımsız mezar görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada bakımlı mezar görmek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada arabaya bakım yaptırmak yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada saç bakımı yapmak atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasını yoğun bakımda görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, kapanan kapıların açılacağına rivayet eder.

Rüyada bakımsız tuvalet görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakımlı ayak görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakım yapmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments