Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bakımlı mezar görmek

Rüyada bakımlı mezar görmek

Rüyada bakımlı mezar görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bakımlı mezar gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Rüyada bakımsız mezar görmek uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına, canın sıkılacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına alamet eder.

Rüyada bakımlı mezar görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bakımsız saç görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına delalettir.

Rüyada cilt bakımı yaptırmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına delalet eder.

Rüyada bakım evi görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bakımlı görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu yoğun bakımda görmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, unvan sahibi olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bakımcıya gitmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments