Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil pardesü giymek

Rüyada yeşil pardesü giymek

Rüyada yeşil pardesü giymek esenlik bulup, hafifleyeceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Rüyada yeşil pardesü giymek gördüyseniz:

  • Başta iş ilişkilerinizi çok iyi yönetmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil pardesü giydiğini görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına işarettir.

Rüyada yeşil pardesü giymek kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada uzun pardesü giymek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, işlerinin kapanacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz pardesü giymek kendine çeki düzen vereceğine, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına alamet eder.

Rüyada yeni pardesü giymek hayallerinin de yarım kalacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada krem pardesü giymek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada siyah pardesü giymek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments