Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz pardesü giymek

Rüyada beyaz pardesü giymek

Rüyada beyaz pardesü giymek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, stres atılacak aktiviteler yapılacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, haksızlık edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz pardesü giymek gördüyseniz:

  • Hareketi hayatın en önemli parçası olarak kabul eden insanlar için duygusal ilişkide renk çok önemlidir.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada beyaz pardesü giymek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmak arası terlik giymek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına alamet eder.

Rüyada uzun pardesü giymek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada deri pardesü giymek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına delalet eder.

Rüyada bordo pardesü giymek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sarı pardesü giymek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, işlerinin yarım kalacağına yorulur.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok zarar göreceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments