Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni pardesü giymek

Rüyada yeni pardesü giymek

Rüyada yeni pardesü giymek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, zenginleşeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni pardesü giymek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya arkadaşlarınızla yapacağınız programlar keyifli vakit geçirmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeni pardesü giymek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının pardesüsünü giymek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, çok güzel günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada mor pardesü giymek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz pardesü giydiğini görmek hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının pardesü giydiğini görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, çok iyi mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada siyah pardesü giymek varlık içinde yaşayacağına, sık sık alışverişe gidebileceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına alamet eder.

Rüyada krem pardesü giymek verilen emeklerin karşılığını bulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına delalettir.

Rüyada bordo pardesü giymek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, muradın olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments