Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot vermek

Rüyada yeşil ot vermek

Rüyada yeşil ot vermek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, büyük kazançlar getireceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ot vermek gördüyseniz:

  • Maddi temalı konuşmalar yapılabilir, konuşmaların tonu değişkenlik gösterebilir.

Rüyada yeşil ot yemek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine alamet eder.

Rüyada uzun yeşil otlar görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil ot yediğini görmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada yeşil otları biçmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil ot yıkamak kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye delalettir.

Rüyada yeşil otların içinde yürümek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil ot yolmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kafasının da rahat edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ot vermek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments