Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot topladığını görmek

Rüyada yeşil ot topladığını görmek

Rüyada yeşil ot topladığını görmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, işlerinin tutacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ot topladığını gördüyseniz:

  • Size ün kazandırabilecek, imajınızı güçlendirecek veya talihinizi arttıracak konulara odaklanmalısınız.

Rüyada yeşil ot toplamak geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil otlar toplamak geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil ot topladığını görmek elindeki işi rayına oturtacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada isirgan otu toplamak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, içinin rahatlayacağına, işlerin canlanacağına delalettir.

Rüyada ayrık otu toplamak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, yardımcı olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuru ot toplamak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada ot toplamak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada süpürge otu toplamak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments