Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ot almak

Rüyada yeşil ot almak

Rüyada yeşil ot almak kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, yepyeni biri haline geleceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ot almak gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada yeşil ot yediğini görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, alın terinin karşılığında zengin, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil ot kesmek gönlünün rahata ereceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada yeşil ot topladığını görmek mülk sahibi olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına delalettir.

Rüyada yeşil ot vermek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada uzun yeşil ot görmek sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada kurumuş yeşil ot görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ot toplamak çalışmaların bol kazanç getireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulur.

Rüyada yeşil ot yıkamak kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments