Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil örtülü cenaze gördüyseniz:

  • Evinizde bazı ufak tefek tamirat sorunları çıkabilir.

Rüyada yeşil örtülü cenaze görmek ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına delalettir.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil örtü görmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına inanılır.

Rüyada tabuta sarılı yeşil örtü görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuran yazılı yeşil örtü görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet eder.

Rüyada tabutun yeşil örtüsünü görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına inanılır.

Rüyada başına yeşil örtü örtmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yeşil örtü görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, duymadığı sözleri duyacağına, üzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments