Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nohut yediğini görmek

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, küskün kişilerin arkadaşları aracılığı ile barıştırılacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil nohut yediğini gördüyseniz:

  • Ardından ne yapılması gerekiyorsa karar alabilirsiniz.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına tabir olunur.

Rüyada taze nohut yediğini görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada nohutlu pilav yediğini görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile yüzleşmesi gerekeceğine alamet eder.

Rüyada pişirilmiş etli nohut yediğini görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, sonu hayırlı olacak bir izdivaca işarettir.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek rahat bir dönem yaşanacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine inanılır.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine delalettir.

Rüyada yeşil nohut almak hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işarettir.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments