Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nohut topladığını görmek

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil nohut topladığını gördüyseniz:

  • Evinizde, dikkatsizlikten kaynaklanan küçük bir zarar olabilir.

Rüyada yeşil nohut topladığını görmek onlara sanat öğreteceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine delalettir.

Rüyada yeşil nohut toplamak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada nohut toplamak kişinin çocuk hasreti çekeceğine, gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada tarlada nohut toplamak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, müjdeli bir haber alacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yolmak üzüleceğine ve kırılacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut yemek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, belaya ve derde düşeceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada yeşil nohut yediğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments