Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil nohut tarlası görmek

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, kudretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nohut tarlası gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil nohut tarlası görmek evi yoksa ev alacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlada yeşil nohut görmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına tabir olunur.

Rüyada tarlaya nohut ekmek gülmeye hasret kalacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tarlada nohut görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada nohut tarlası görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, güzel bir hayat süreceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taze nohut tarlası görmek elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tarlada nohut yolmak yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada tarlada nohut toplamak üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, zor günlerden geçeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments