Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cilt bakımı yaptırmak

Rüyada cilt bakımı yaptırmak

Rüyada cilt bakımı yaptırmak bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada cilt bakımı yaptırmak gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etme eğiliminiz kendi ihtiyaç veya isteklerinizi ihmal etmenize neden oluyor.

Rüyada cilt bakımı görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, borçların kapanacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada cilt bakımı yapmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cilt bakımı yaptırmak çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine delalet eder.

Rüyada cildi yanmış birini görmek büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru cilt görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada kitap cildi görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada cilt lekesi görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada pürüzsüz cilt görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments