Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni mutfak dolabı görmek

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeni mutfak dolabı gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Rüyada yeni yapılmış mutfak dolabı görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni mutfak dolabı görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mutfak dolabı silmek girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı mutfak dolap görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada mavi mutfak dolabı görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, çok büyük paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mutfak dolabı görmek uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada mutfak dolabının yıkıldığını görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına işarettir.

Rüyada mutfak dolabı görmek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments