Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırılmış merdiven görmek

Rüyada kırılmış merdiven görmek

Rüyada kırılmış merdiven görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çocuklar gibi şen olacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış merdiven gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada merdivenin kırıldığını görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırılan merdiven görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta merdivenin kırıldığını görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalettir.

Rüyada kırılmış merdiven görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işarettir.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine delalet eder.

Rüyada bisikletle merdivenden inmek çıkmaza düşeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden çıktığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada inşaat merdivenlerinden çıkmak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments