Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil çorba içmek

Rüyada yeşil çorba içmek

Rüyada yeşil çorba içmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulur.

Rüyada yeşil çorba içmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi veya evinizle ilgili sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada yeşil çorba içmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek çorbası içmek her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işarettir.

Rüyada ekşi çorba içmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada düğün çorbası içmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayran çorbası içmek karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada yoğurt çorbası içmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada lahana çorbası içmek ömrü boyunca mutlu olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada etli çorba içmek zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments