Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil buğday biçmek

Rüyada yeşil buğday biçmek

Rüyada yeşil buğday biçmek kötü olayların meydana geleceğine, yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, daha büyük adımlar atılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil buğday biçmek gördüyseniz:

  • Gelecekte sizinle iş birliği yapmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada yeşil buğday biçmek çok büyük zararlar edileceğine, kurtuluşa ereceğine, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına inanılır.

Rüyada tarlada buğday biçmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası biçmek maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Rüyada orakla buğday biçmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, makamının sürekli yükseleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil soğan biçmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sorunların kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil otları biçmek kişinin daha çok kazanacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil çimen biçmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimek biçmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments