Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ekin biçmek

Rüyada yeşil ekin biçmek

Rüyada yeşil ekin biçmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin biçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi kibirli olmakla suçlayabilirler.

Rüyada yeşil ekini biçmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ekin biçmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulur.

Rüyada ekin biçmek ekmek görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına inanılır.

Rüyada tarlada ekin biçmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada tırpanla ekin biçmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru ekin biçmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada biçerle ekin biçmek isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil çayır biçmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments