Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil lokum görmek

Rüyada yeşil lokum görmek

Rüyada yeşil lokum görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil lokum gördüyseniz:

  • Karmaşık değil, basit çözümler daha fazla işinize yarayabilir.

Rüyada yeşil renkli lokum görmek hararetli olayların meydana geleceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil lokum yemek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, kırılan kalplerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil lokum görmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine işaret eder.

Rüyada ballı lokum yemek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada çikolatalı lokum görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada birine lokum vermek huzurunun da yerine geleceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cevizli lokum görmek başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sevinç ve sürura delalet eder.

Rüyada lokum ve bisküvi görmek mutlu zamanlar geçireceğine, çok önemli noktalara geleceğine, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments