Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürekle kum atmak

Rüyada kürekle kum atmak

Rüyada kürekle kum atmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada kürekle kum atmak gördüyseniz:

  • Canınızı sıkmış olan birisinden bunun acısını çıkartma fırsatını yakalayacaksınız.

Rüyada kürekle kum atmak elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kum ve kürek görmek şeytana uyacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına inanılır.

Rüyada kürekle çamur atmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürekle kömür atmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada toprağı kürekle atmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işaret eder.

Rüyada kürekle toprak atmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kürekle kar atmak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yüzünün hep güleceğine, çok rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada mezara kürekle toprak atmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments