Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kürekle yılan öldürmek

Rüyada kürekle yılan öldürmek

Rüyada kürekle yılan öldürmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, alim insanlardan sayılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada kürekle yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Rüyada kürekle yılan öldürmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, hayatın pahalılaşmasına inanılır.

Rüyada yılanı kürekle öldürmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kürek görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına inanılır.

Rüyada altın kürek görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayığa binip kürek çekmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kürek görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine işaret eder.

Rüyada sandal küreği görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kürek görmek rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments