Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil küpe takmak

Rüyada yeşil küpe takmak

Rüyada yeşil küpe takmak kısmetlerinin bollaşacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, saygınlığına da saygınlık katacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, üzüntülerin gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil küpe takmak gördüyseniz:

  • Bazı haberler alabilirsiniz veya elinize bilgiler geçebilir.

Rüyada yeşil küpe takmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, büyük zorluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil renkli küpe takmak üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada birine altın küpe takmak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayra ve esenliğe rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa küpe takmak şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada kulağına altın küpe takmak onurlu bir yaşam süreceğine, ticaretinin de hızlanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada kolye küpe takmak günden güne kazancının artacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta küpe takmak hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük küpe takmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments