Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumaş hediye almak

Rüyada kumaş hediye almak

Rüyada kumaş hediye almak yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, hastalıklarının azalacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına inanılır.

Rüyada kumaş hediye almak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş, askıda kalmış veya problemli olan bazı konular iyice ön plana çıkmaya başlayabilir.

Rüyada kumaş hediye almak keyfinin olmayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hediye kumaş görmek ağız tadının yerinde kalacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi kumaş görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz top kumaş görmek elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada kumaş almak eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına tabir olunur.

Rüyada ipek kumaş görmek yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kumaş satmak dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kumaş kesmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments