Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kol çanta görmek

Rüyada siyah kol çanta görmek

Rüyada siyah kol çanta görmek çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına alamet eder.

Rüyada siyah kol çanta gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Rüyada siyah kol çantası görmek malının da hiç olacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kol çanta görmek kişinin başarıdan başarıya koşacağına, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada mavi kol çantası görmek kendisini Allah yoluna adayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kol çantasını çaldırmak büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, nitelik ve farklılık geleceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kol çantası görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kol çantasının kaybolduğunu görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kol çantasının çalındığını görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments