Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda yeşil zeytin görmek

Rüyada kavanozda yeşil zeytin görmek

Rüyada kavanozda yeşil zeytin görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların incelenmesi gerekiyor.

Rüyada kavanozda yeşil zeytin görmek zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda zeytin görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada yeşil kavanoz görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, manevi olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kavanoz görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet eder.

Rüyada salça kavanozu görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kavanozdan bal yemek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavanozda görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Rüyada cam kavanozun kırıldığını görmek elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments