Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda çikolata görmek

Rüyada kavanozda çikolata görmek

Rüyada kavanozda çikolata görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada kavanozda çikolata gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada kavanozda çikolata görmek tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına delalet etmektedir.

Rüyada reçel kavanozu kırmak etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların biteceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet eder.

Rüyada kavanozda kahve görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, özlemelerin son bulacağına yorulur.

Rüyada kırık kavanoz görmek pek az kazanç getireceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada turşu kavanozu görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda zeytin görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına inanılır.

Rüyada kavanoz görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda bebek görmek isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments