Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kapıdan geçmek

Rüyada birçok kapıdan geçmek

Rüyada birçok kapıdan geçmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birçok kapıdan geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi her anlamda geliştirebilir, yeni yerler görebilir veya ufkunuzu genişletebilirsiniz.

Rüyada birçok kapıdan geçmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına yorulur.

Rüyada kapı önünde birçok ayakkabı görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapının önünde birçok ayakkabı görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birçok kapı görmek pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına, içinin ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birçok kapı açmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada büyük bir kapıdan geçmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına inanılır.

Rüyada dar bir kapıdan geçmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine inanılır.

Rüyada cam kapıdan geçmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, endişelerin son bulacağına, takdir edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments