Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kaban görmek

Rüyada yeşil kaban görmek

Rüyada yeşil kaban görmek dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kaban gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil kaban görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, iş sahibi olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına delalettir.

Rüyada yeşil kaban almak sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kaban giymek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının kabanını giymek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada lacivert kaban giymek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulur.

Rüyada kabanını kaybetmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, yeni mallara kavuşacağına yorulur.

Rüyada gri kaban görmek yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, sağlık problemleri yaşamayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada kaban unutmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments