Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iri yeşil zeytin görmek

Rüyada iri yeşil zeytin görmek

Rüyada iri yeşil zeytin görmek çok hayırlı işlere atılacağına, kendisini keşfedeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri yeşil zeytin gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Rüyada iri yeşil zeytin görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, nasıl bir hayat sürdüreceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada iri zeytin görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına rivayet eder.

Rüyada iri zeytin yemek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah iri zeytin görmek eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına inanılır.

Rüyada iri siyah zeytin görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah zeytin yemek şansının ve bahtının açık olacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri iri zeytin görmek her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, ticaretinin büyüyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada iri yeşil üzüm görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments