Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ipek görmek

Rüyada yeşil ipek görmek

Rüyada yeşil ipek görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ipek gördüyseniz:

  • Gerekli ataklığı gösterebilirseniz sorunları kolaylıkla aşarsınız.

Rüyada yeşil ipek görmek büyük bir ihanete uğranacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına yorulur.

Rüyada yeşil ipek kumaş görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil ipek gömlek görmek arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil ipek giymek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ipekli yorgan görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, yeni kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada mavi ipek elbise giymek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments