Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ipek giymek

Rüyada yeşil ipek giymek

Rüyada yeşil ipek giymek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, kendi işine sahip olacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, hem amaçlarına nail olamayacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına yorulur.

Rüyada yeşil ipek giymek gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için büyük bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek giymek hayırlı adımlar atılacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Rüyada ipek giysi giymek başarının ve mutluluğun geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Rüyada ipek pijama giymek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına yorulur.

Rüyada ipek kıyafet giymek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, içine düşen fesada yeniliceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ipek elbise giymek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments