Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipek yeşil elbise giymek

Rüyada ipek yeşil elbise giymek

Rüyada ipek yeşil elbise giymek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bilmediği duyguları tadacağına, çirkin bir iş yapmaya, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Bazı kavga veya kıskançlıklar keyfinizi bozabilir.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, güzel günlere kavuşacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek eline çok büyük kazanç geçeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, bereket ve huzur getireceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına inanılır.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek gelişiminin hız kazanacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada pembe ipek elbise giymek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ipek beyaz elbise giymek işten güçten elini eteğini çekeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ipek elbise giymek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments