Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi ipek elbise giymek

Rüyada mavi ipek elbise giymek

Rüyada mavi ipek elbise giymek kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, yalan söylemeye, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ipek elbise giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızın kontrolü ele geçirmesinin yapmanız gerekenleri yapmanızı engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada mavi ipek elbise giymek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pembe ipek elbise giymek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalettir.

Rüyada beyaz ipek elbise giymek şansın önünün kesileceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine yorulur.

Rüyada ipek kırmızı elbise giymek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil ipek elbise giymek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı ipek elbise giymek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ipek elbise giymek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine rivayet eder.

Rüyada ipek yeşil elbise giymek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments