Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil elma toplayıp yemek

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, sağlığının bozulmayacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası uzun vadede zararlı olabilir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine delalettir.

Rüyada elma toplayıp yemek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, karlı çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil incir toplayıp yemek hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına inanılır.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Rüyada dalından yeşil elma koparıp yemek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma yemek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments