Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve incir toplamak

Rüyada üzüm ve incir toplamak

Rüyada üzüm ve incir toplamak onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, haram mala, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, rahat bir hayata sahip olmaya, iyi anlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir toplamak gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Rüyada incir üzüm toplamak insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üzüm ve incir toplamak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına yorulur.

Rüyada incir ve üzüm yemek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, elin bollaşacağına, rahat nedir öğreneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek kazancın düşeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir üzüm görmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, problemlerinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve incir yemek rahat bir hayat sağlayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm incir yemek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, itibarın sarsılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments