Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince yılan görmek

Rüyada ince yılan görmek

Rüyada ince yılan görmek ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ince yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda aksilikler ya da rötarlar söz konusu olabilir.

Rüyada uzun ince yılan görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Rüyada ince yılan görmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada ince siyah yılan görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada ince küçük yılan görmek kara kara düşünür olacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil ince yılan görmek bir süre bu durumun devam edeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çok sağlıklı olunacağına rivayet eder.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatını ailesine adayacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına işarettir.

Rüyada sarı ince yılan görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments